dimarts, 16 d’agost del 2011

13 d'Agost de 2011-CAMARASA-Paret del Dispensari-LOMARIN+JUAN GUTIERREZ 130 M. V+, A1e

Ressenya del llibre Escalando en la Noguera
del Jordi Marmolejo i lo Juanill Escuer
Foto retocada del mateix llibre

     Això de l’Agost es un “conyas”. Tothom es de vacances, te obligacions familiars, alguns es quan mes tenen que treballar i per adobar-ho , lo temps no para de donar pel cul. De resultes de tot això los GALLS están descontrolats i això es simptomàtic de que es prepara un hivern calent.
     Sigui com sigui, lo Pepe i lo Sergi decideixen anar a llimar els esperons de les potes perquè ja se’ls hi están clavant a la carn de tants dies de no fer-los anar. El lloc triat es Camarasa, el “payo” del temps senyala aigua a Pirineu, i la via elegida: Lo Marin a la Paret del Dispensari.
     Lo “mandobla” del Pepe se la curra tota de primer i lo Sergi com bona paparra que es , s’ho mira gustos i es dedica a fer les “afotos” (perdó, reportatge gràfic, si mes no).
Lo Pepe al L1 de Lo Marin
Lo Pepe al L1 de Lo Marin
Lo Pepe al L1 de Lo Marin
Lo Pepe despres del "aserdo" de Lo Marin
Zom, "aserdo"


     El cas es que el primer llarg de Lo Marin es un diedre molt bonic amb un flanqueig qu’et fa tibar de braç amb los “aserdos” corresponents, aquest llarg esta reequipat amb parabolts. El segon llarg, tambe de LoMarin es de placa típica de Camarasa i es aquí quan descobrim que la pedra te vida , perque un clau del tercer llarg de Lo Marin es pot dir que s’ha fos amb ella.          
     Decidim de sortir per la Juan Gutierrez que , com sol ser habitual en les seves vies ,esta equipada de puta mare. El tercer llarg de la Juan Gutierrez es un A1 equipat amb sortida fácil i una entrada a reunio que te la has de mirar. Acaba amb un quart llarg bonic amb lliure i una sortida al cim de “cap quadrat”, es a dir , plana.
Lo Pepe al L2 de Lo Marin
Lo Pepe al A1 del L3 de la Juan Gutierrez
Lo Sergi a la R2 fent-se una "FotoCogul"
Lo Pepe al L4 de la Juan Gutierrez

     La combinació val la pena perquè t’estalvies el sostre del primer llarg. Haurem de reequipar la part de dalt de Lo Marin , creiem que la gent i aniria
"Fotocim"

     Arribada al cim i ens fem uns petonets , sense abusar, per que la xafogor que far no invita a mostres mes efusives de carinyo.
Floreta del dia

GAY CLIP:
Desagraït!!!!

2 comentaris:

Mingo ha dit...

Eiii guapos, Camarasa un bon recurs per l'estiu, si aneu un dia a escalar no massa lluny m'apunto.
Una abraçada

Anònim ha dit...

quin sobregan los galls,quin canto que os sobre ( vall de boi ) alex