dijous, 15 de setembre del 2011

INFOGALL - Trobada "MallaScalada"

     Per ordre del Alcalde , es fa saber a tot-hom que es convoca a tots els GALLS (actus o inactius) GALLINES (si pot ser, molt actives) POLLASTRES, PIOLINS i demes animalets de "Ploma", a la trobada "MallaScalada" el proper dissabte dia 29 d'Octubre de 2011, a les 9,00 h. del mati al bar del Jaume de Sant Llorenç de Montgai.
     L'objecte de la trobada, com el seu nom indica, es anar a ascalar amb les autentiques malles dels anys 80. Aquesta idea es va fragua pels passadissos fóscos de l'entitat LO GALL i despres de un gran debat per par dels "yayos" s'ha decidit tirar-ho endevant i que "campi qui pugui".
     A la trobada hi pot venir qui vulgui, pero a la piulada del Bloc nomes sortiran els que vagin uniformats amb malles fins al tornell o casi.
     Es força interesant que es marqui be el "paquet" o el  "flendi" per tal de deixar constancia del gran favor que feia aquesta roba en el augment de la natalitat. Per els que vulgeu "vacilar" tambe s'admetran coquilles de la mida que sigui. Aixi doncs , animeu-vos i tots a "Mallatrepar"