dimarts, 19 de juny del 2012

16 de Juny de 2012-SANT LLORENÇ DE MONTGAI-Ferrada-CAGATE LORITO-150 m. ED

Ressenya dels aperturistes
Messures d'obligat compliment

        Arriba lo dissabte i ,ja se sap, puntada a la porta del galliner i a lluir les plomes per les parets del voltant. Avui es un dia especial per que lo Albert ha preparat la segona edició de “Apadrina un Friki” i gairebé tots los GALLS de debò han confirmat la seva presencia a les 9.00 A.M. al bar del Jaume a Sant Llorenç. Be, tots no, perquè lo GALL esquirol paga cafès no ha dit ni un KiKiRiKi, lo GALL  aplomat, arribarà tard perquè se’n va anar de picos pardos i li fa mal la cresta, lo GALL de GALLS li ha sortit un curro que no es pot despreciar, dels GALLS revival montserratins no se’n sap res, lo GALL de la fruita esta venen tràilers de nectarines als brasileiros i brasileires  “oh meu deus”, o sigui, quatre i el Cabo.
        Arribada al Bar i a picar “bocates” i xucla Pepsi-coles i Birres i , ves per on, resulta que al final som mes de mitja dotzena de GALLS.
        Ves per on , no tenim ni un puto Friki al que picar-li la cresta. La gent jove te molt coneixement. En vista del èxit, decidim que l’any que ve farem “Apadrina un Yayo Climber” tot i que probablement no en vindrà cap de Friki.
        Cal fer alguna cosa i com lo Juan no calla, ens en anem a fer la Ferrada Cagate Lorito i després cap a Camarasa a trepar a l’ombra. Lo Juan i lo Miguel Angel se’n van , per variar, a picar pedra; estan obrin un altra via per la Paret del Dispensari.
        La Yolanda, lo Albert, lo Emili, lo Juanito (al final ha pogut vindre) i lo Sergi , enfilem cap al Barranc Fondo que es on es troba la ferrada.
        Quan arribem lo Juanito i jo a peu de paret, la Yolanda, lo Albert i lo Emili ja son al sostre (estan fanàtics) Nosaltres , calma que les preses no son bones. Aquí el “reality report”.
Inici
L'Emili  al 1e tram
Lo Albert arribant al sostre
Lo Juanito encomanat-se als deus
Los de davant al sostre
Lo Juanito al 1e tram
Lo Albert tibant al sostre, la Yolanda a la espera i
lo Juanito bufan per baix.
Lo Juanito al sostre
Renoi! quin flanqueix
Lo Juanito al pont
"Pendulo Juanito"
Lo Jaume , company d'ultima hora,
pujant com una amoto
Cagate Lorito!!!
Fotocim


Collons!!! No esta gens malament aquesta Ferrada. Els comentaris de la gent son acertats : mantinguda i aèria, si no fas repòs has d’estar força “manolo”, imaginativa i ben trobada dins del curt pany de paret. No massa aconsellable per gent no acostumada a tocar pedra, els canvis de sirga son exigents i pujar-se a l’ascala no ho regalen, lo pèndul : pas “fashion” dels aperturistes .Una bona currada per part dels enginyers corresponents. Des de aquí les nostres felicitacions 


LO CLIP : 
SALTARIES?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Y no estaba muerto no, esataba tomando cañas lerelele lerelela
Quina grand veritat
Au a pastar
NO SE QUI SOC