dilluns, 11 de juny del 2012

9 de juny de 2012 CAMARASA-PARET DELS HERETGES-INTEGRAL "DON LIMPIO", D+, Mt, 95 m

Aquest itinerari d'autoprotecció pura i dura (sense martell) , reunions incloses, combina les vies "Caballo Loco" i "Tropicana" eludint els llargs més compromesos d'ambdues (cinqué-cinque sup. "TAK grade" d'aquell del de veritat que a sobre li has de treure el pols i l'has de protegir sense picar). Itineraris del tot oblidats (per mi injustament) com probablement ho serà la integral que us presentem.
Evidentment no es tracta d'una nova via, tot i que hi ha un tram d'uns 10 m que és nou de trinca (batejat com a "Escaqueo Cheroqui"). El nom de la integral respon a dues circumstàncies força diferents: la primera es que la via està NETA d'assegurances metàl·liques, només trobareu algun cordino vell en algun pont de roca discret al primer llarg de la "Caballo Loco" i la segona circumstància es que... dons... que no hi passa gaire gent... ja m'enteneu... convindria una bona neteja (herba, mates amb punxes, terra, alguna sorpresa rocosa solta...)  de fet a la ressenya ja us marquem els trams Mt (mata-tracció) al més pur estil de l'escalada als tepuis veneçolans (però sense matxet)... Si busqueu aventura per a un matí curt aquesta es la vostra tapia. Si sou uns addictes als parabolts... trieu un altra cosa... dons aquí patireu. I si teniu el grau assolit i esteu "manoletes" l'opció Sioux "Caballo Loco" es la millor d'aquest pany.


Ressenya "made in LO GALL"

1er llarg "Caballo Loco"
2on llarg diedre compartit per "Tropicana" i "Caballo Loco"
Coi de branques! algú les pot apartar que no em surt be la foto?
Merto,  reunió a "Lo Matogroso"

Juanill arribant a R2
Admirant el tercer llarg de la "Caballo"
Costa de trobar en "Walli" Merto a lo "Matogroso".

"Tropicana" tram fàcil però "al Loro", aquí ja m'havia desprès un topi d'uns 70 kg... sense consequències. 

R3 sota la fissura de sortida de "Tropicana"
"Escaqueo Cheroki" esquiva la potent fisura de sortida de "Tropicana" per anar a buscar el darrer tram de la "Caballo"

Arribada al cim de caràcter botànic, com no podia ser d'un altra manera.


LO XIST REAL:










6 comentaris:

Anònim ha dit...

Esteu del remember vosaltres dos.
Ara fa un temps vam fer la Caballo Loco amb lo Sergi i, suposso estara d'acord amb mi, es una via prou bonica.Dintre del grau TAK no es dels mes apretats,encara que no dexa de ser una via de un cert compromis pero de bon equipar.
Au bestos
GALLIFARDEU

jordimarmo ha dit...

Epa Joan, enhorabona per mantenir l'esperit clean de la zona!! a veure si us animeu a la guerreros de la roca, clean del buen...

Lo Gall ha dit...

Ondia,ondia i ondia!!!!!. Com diu el Gallifardeu (Paepe que le veo....) la Caballo Loco , s'ha de tenir collons de cavall. Jo vaig passar suor i llagrimes. Un dia d'aquestos podem juntar els friends teus, els que te lo Juanito i els meus i anar a passejar amb un seat 600, per no desentonar.
Una abraçada. LO SERGI

Anònim ha dit...

Escalar es un dels plaers més satisfactòris que conec, però de vegades fem errades de les que ens en penedim, pujar engolint terra, agafant-se als esbarses punxents, quedant-se amb preses de tota mida a les mans, i fent-se esgarrapades a brassos i cames, no es el que jo vull fer, i d'haver sabut que era com es no hi hauria anat. Si no haguéssim temut que el nus del rapel quedaria enganxat en qualsevol maranya hauriem baixat. I ho dic tal com ho penso, malgrat el respecte que em mereixen els que van obrir aquesta selva, perquè es la pitxor escalada que he fet que recordi. Serà l'edat? o serà la comoditat?

Csar Fdez ha dit...

No estic d'acord amb l'anònim. Caballo Loco és una bona via. Sense compromís i bastant lògica.

Clean Love Climb (diria jo)

Csar Fdez ha dit...

I diria més. Segur que el Sergi es va equivocar de via i no està parlant de la Caballo Loco
Segur