divendres, 27 de juliol del 2012

21 de Juliol de 2012-CAMARASA-Paret del Dispensari-MARC 95 m. 6c+ (Ae, 6a+ obl.)

Ressenya del Juan 
(llibre de piulades de Sant Llorenç)

     Nois , no se pas qu’en farem d’aquest galliner. Sembla com si als GALLS els hi estigui afectant el calor de l’estiu i no tenen ous per treure el bec i picar pedra. Així que davant d’aquesta crisi d’identitat decidim  posar-nos en acció, i quina millor manera que anar a trepar a les nostres estimades parets de Camarasa. Si, a mes a mes, resulta que lo Juan (lo puto amo) hi ha obert un nou itinerari….. “a bodes em convides”.
     La qüestió es que lo Nico i lo Sergi , hem anat a tastar aquesta via que, com sol ser habitual amb les vies del Juan, esta generosament equipada. Ves per on , al bar de Sant Llorenç trobem a l’Oscar (lo fusteret) que ha tornat als orígens després de dedicar-se una bona temporada a “curtir” amb el vent i les lones (tots tornen un dia o altre, la pedra es addictiva)i també s’apunta al bombardeig.
     La via esta bastant ben aconseguida, es troba a la dreta de Donde esta Wally (tambe del Juan). El primer llarg es un diedre desplomat i cap a l’esquerra que es pot fer amb artificial atlètic i que amb lliure diuen que surt de 6c+ ,els dos llargs del mig son una mica bruts a causa dels replans penjats que hi ha, costarà que es netegin , tot i això l’escalada es deixa fer.  El tercer llarg es el mes bonic de tots per la fissura/bavaresa en tendència a la dreta , prèviament haurem fet un 6a+ de placa o be un A0 com el que he fet jo (lo Sergi), els altres dos (lo Nico i lo Oscar) no el trobaven, i mira que a la ressenya ho posa ben clar.
 Lo Nico al L1
 Aquest Nico esta penjat
 Lo Oscar impacient
 Lo Oscar al L1
 Lo Oscar al L1 i lo Nico a R1
 Lo Oscar a R1
 Lo Nico a R2
 Lo Oscar al L2
 Lo Nico i lo Oscar a R2
 Lo Oscar al L3
 Lo Nico al L3
 Lo Sergi a R3 i lo Oscar al L4
 Lo Oscar al L4
 Lo Oscar i lo Sergi a R4

     En fi via recomanable, assegurada i a l’ombra. El descens s´ha de fer amb dos ràpels de 50 m. ó dos de 25 m i un de 50 m , ó quatre de 25 m. ó  …….. a mi , com si os voleu llençar de cap.
     Un petit afegit. Donar-li les gracies al Juan per la via i dir-li desde aquest bloc que a vere si neteja mes les vies que s’esta tornant un mica “perro”

LO CLIP : 
I PER QUATRE DUROS
 

2 comentaris:

Lo Gall ha dit...

Penjat es poc penjadíssims, però els que m'ha companya lo esta mes he Sergi..

Lo Gall ha dit...

Lo que pasa es que ets molt susceptible. Besitos