dimecres, 15 d’agost del 2012

4 d'Agost de 2012-CAVALLERS-Paret on peta lo riu Malo-INDIRECTISIMA 300 m. 6b (V+ obl.)

Fantastica ressenya del Luichy
Vista de la paret desde la presa

     Després de uns dies d’esperar a que els nostres GALLS Alpinistes anessin penjant les seves corredories per les grans muntanyes del nostro mon, ens decidim a notificar la nostra magnifica aventura , no exempta de riscos i perills, i que es va desenvolupar per les parets del nostro estimat Pirineu.
      Suposo que pensareu que la via triada es força fàcil, pues sí però no, per que te la has de equipar  en varis trams, hi ha un 6b, si et caus “rodoles” una bona estoneta i , a mes…… Que collons!!!!  l’aventura te la montes on et surt dels nassos. O no?.
      Que podem dir d’aquesta via que no sàpiga el mes poruc  dels que trepem pel Pirineu. Jo la trobo d’aquelles vies que cal repetir una vegada al any. Es llarga , té plaques, diedres , sostres, flanquejos, slabs i un ambient bucòlic que es presta a enamorar-te (opció lliure) A mes a mes, l’aproximació i la tornada es agradable , amb pas de riu i mullena de peus inclosos. Si a tot això se li afegeix que un de la cordada no l’havia feta, la combinació i el resultat son esplèndids.
 Lo Lluis al L1
 Lo Sergi al L1
 Lo Lluis a R1
 Lo Sergi al L2
 Lo Lluis al L2
 Lo Sergi al L3
 Lo Lluis arrivant a R3
 Lo Sergi al L4
 Lo Lluis al L4
 Lo Sergi a R4
 Lo Lluis al L5
 Lo Sergi a R4
 Lo Lluis al L6
 Lo mesm
 Lo Lluis al final del L7
 Fotocim
 Ultim rapel
 Fotobotanica
     L'aproximació es fa per la dreta del la presa, un cop s'arriva al riu cal buscar el lloc mes comode per travessar-lo i despres buscar unes fites a l'esquerra fins a peu de paret, que es trova a l'altra banda del llac. Tambe s´hi pot anar per l'altra banda , pero el cami es poc definit en el ultim tram. Per fer-la tranquil, cal portar el joc de friends fins el C-3 , mes que tot pel tercer llarg, i unes 9 ó 10 cintes. Cordes de 60 m. ja que les tirades son llargues i els ràpels també. Es baixa per la instal·lació de la Shrek 2 . El inici dels ràpels es troba davall del pi gros , a la dreta d’on acaba la via que hem relatat.
     Ens ho vàrem passar de puta mare i, tal com hem dit abans, l’any que ve hi tornarem. Hale!!

LO CLIP :
EL SOMNI AMERICÁ......
"ESTADO DEL BIENESTAR"????

1 comentari:

Juanill lo val de ram en ram ha dit...

Osti tu, que maco que es veu això!.
Me l'apunto a la llista de "pendings".