diumenge, 9 de desembre del 2012

6 de decembre de 2012 - MONTROIG- AGULLA DELS PELATS, Via KRAK-TAK, 100 m, MD, 6a, R3

Fa uns dies vam fer la TT amb el "Tato" i lo "Paepe" (per saber de la Trending Topic mireu el  kikirikí corresponent  a la TT del Sergi) i ja ens vam mirar la Krak-Tak, una via de la "Banda del Tako", sí d'aquelles que fan aixecar la cresta a més d'un gall. La dificultat es moderada pels temps que corren però, i això és el que té d'encisador, està neta, només hi ha peces a les reunions, solca una línea lògica com les hagi i porta el segell TAK, es a dir aventura i compromís.


Ressenya "made in logall"


Peu de via inconfusible


1er llarg. Lo "Paepe" encetant lo meló...


1er llarg. Lo "Juanill" amb cara de que la roca no li acaba de fer lo pes...


2on llarg. Lo "Juanill" reseguint la fissura, o potser hauria de dir amagant lo cul a la fissura?


2on llarg. Lo "Paepe" recollint tot l'arsenal que ha deixat lo "Juanill" que s'ha passat mig matí per fer lo llarg.

Aquest segon llarg ja et fica a tono. 35 m, no passa de Vé però t'ho has de currar, es mantingut. Està net, els aperturistes hi van clavar algún pitó, però se'l van endur, en vam veure les marques. Es pot passar perfectament sense pitons amb el material d'ara. Si et vols protegir ho pots fer adequadament amb algún tascó i sobretot friends (aliens, C-3, Totem's...). Mola portar algún friend gros (el 3 i/o el 4).


A la segona R hi ha un pitó i un espit. La vam reforçar amb aquest C-3 i de fet hi ha lloc per ficar-hi més trastes (friends).


Lo "Paepe" al 3er llarg.

La roca ha millorat progresivament. La ressenya original marca V+. Evidentment es tracta d'un V+ "dels d'abans", diguem que et costa més que alguns 6a d'ara i a més de la dificultat pura te l'has de protegir senceret (tascons, friends). Ah! i les proteccions no tenen perquè estar posades just per on passa la via... resumint que també t'ho has de currar. Quan s'acaben les dificultats et trobes un "armari" que té molt mala pinta i invita a no agafar-s'hi però la veritat es que un cop superat vaig intentar (Juanill 90 kg de renoi) moure'l per tirar-lo, fins hi tot saltant-li a sobre amb tot el meu "tonelatge"... i ni es va immutar. 


FOTOCIM

LO "FLIM"(es propaganda però mola, demostra que per molt fred i mal temps que faci sempre es pot "ascalar"...): 











2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per mi, el segon llarg te algo mes de V,es tranquilament un v+ d'autoproteccio. L'arrivada a la role te el seu que, de col.locacio , es prou dret i finet .En el tercer llarg hi ha una savina seca hon s'ha de vigilar de no caure si no voleu fer de "pinchito moruno".Pero tot plegat es una bona via per ficar els nervis a punt, es bo portar el grau apres.

LO GALL DE LA SAVANA
AU BESITOS

Lo Gall ha dit...

Hei Juanill!! Jo tambe li he promes al Marmol que la anire a fer. Per cert , a Vore si me redueixes les afotos a 800x600 . Ara lo Bloc esta amb obres.
LO SERGI