dijous, 3 de gener del 2013

15 de Desembre de 2012 - ESCALES - Pic de Sant Cugat(Sector Ferrata) - PIXI 65m. V ; OTILIO 30m. V ; ZIPI 30m. V ; FILEMON 25m. V+





     Seguint amb el procés de actualització de les activitats realitzades pels membres del GALL, avui toca l’aventura esdevinguda a les perilloses parets del Pic de Sant Cugat. Suposo que us fotreu a riure per lo de perilloses. Doncs no es per riure, per que aquestes parets son plenes de Orbitolines, sí , el que llegiu, però , es clar, com sou tots uns ignorants, no en teniu ni puta idea del perill d’aquestes coses.
      Les Orbitolines son uns animalons que pul·lulaven per les aigües marines del Cretàcic,(entre 65 i 140 milons d’anys) i es l’últim període de la era Mesozoica. Els esmentats es morien (pobres) i s’anaven depositant al fons marí. En hi havia una passada d’aquests bitxos i després de podrir-se es van convertir en pedra (no, no els va mirar la Medusa, això es d’un altra pel·lícula) i aquí es on hi ha el quid de la qüestió. Alguns no es devien de podrir de la manera adequada i es  per això que al iniciar la via Zipi es va trencar una crosta d’Orbitolines i li va fotre de canto al sec de la cama del pobre Josep Antón. Resultat : el nostre company  marejat com una sopa i a punt de trucar a emergències i sortir amb l’helicòpter (Bueno, no tant , però gairebé). O sigui que vigileu amb les Orbitolines, tenen mal caràcter.
     Tornant a el que ens ocupa el dissabte de “marras” estava la paret molla del dia anterior i volíem anar a fer La Cosa, però la part de dalt “chorreaba” (records als del Real Madriz) i el Josep Anton en el seu temps d’espera a Cal Isidro de Pont de Muntanyana, es va connectar a “Internes” i va redescobrir aquesta zona de bouldres que es troba al vell mig de la paret i que , a sobre, esta tota equipada i el grau es de festival. Fins i tot lo Tato se’n va curra una de primer i va passar de xapar dos parabols (esta fet un Mandobla). Aquí teniu la informació de la pagina del Luichy i les fotos del “evento” 
Situacio, "ma o meno"
 Lo Tato a la Pixi i la proba de que es salta les xapes
 Lo Tato al L1 de la Pixi
 
 Lo Josep Antón a la Pixi

 Lo Tato i lo Josep Antón a la part de dalt de la Pixi
 
 Lo Josep Antón a la Otilio
 
 Lo Tato a la Otilio i lo Sergi a la Zipi
 
 Lo Sergi a la Zipi i després a la Filemón
 
 Lo Sergi a la Filemon

LO CLIP :
ANY 1930
D'ESPATLLATS SEMPRE EN HI HAGUT