dijous, 25 de juliol del 2013

CRESTAS TÍO MARÍA.
 SANT LLORENÇ DE MONTGAI. 155 M. V+

 ressenya Juanillera

Contreuen matrimoni, els pseudogalls?? Sembla que sí. I és que probablement el pollo que està més fort del corral (el mamó ja fa 7b+...) es casa passat demà, dia 27 de Juliol. Des d'aquestes ratlles li fem un "homenatge" en el seu traspàs de la vida de solter a la de casat (jua!! jua!! ja! ji!! ji!!....se senten riures i rialles...). El pollo en qüestió és lo nostre amic Gerard Medina, al que últimament no han parat de fer-li regals, bromes i altres herbes. La nostra va ser enganyar-lo per anar a fer la via Juanillera del Tio María, de nit, i amb un traje de neopré posat per a que sués de lo lindo, ja que està molt gordo i fort, s'ha d'aprimar.  La via era lo de menys, simplement voliem riure i fer-lo pujar fins i tot amb botes d'esquí; però allò era massa... i la seva futura dona ens hauria partit el bec a tots.

Com veureu, majoritàriament a les fotos només surt el Gerard, ja que en la foscor, tots van aprofitar per a picar-se les crestes i foter-se mà....... Ja se sap, tot galls i cap gallineta, al final passa lo que passa....... Massa pienso, i poca carn.

Apa, espero que us agradi, jo simplement sóc un escrivent.
 Lo Txaume.
 Lo grupeto

 Lo feliç solter........de moment

 Tocaments en la foscor.....

 Una reunió; n'hi ha un en neopré que sua molt...
 Aquí encara està content...

 Aquí també sembla content.....
 Aquí ja fa més mala cara.....
I aquí ja s'arrossega... (G.C. Power!!)



No teniem cap floreta, però si un autèntic.........no sé, definiu-lo vosaltres mateixos......; si no és per ell, encara estaríem escalant la cresta, perduts en la immensitat de la nit.
Sobren les paraules..... Va por ti,   Uan p'adentro.
"Aquesta piulada està dedicada al Gerard, gran trepador i millor persona".

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ME EMOCIONO CADA VEZ QUE VEO ESTAS FOTOS.LO JUAN PADENTRO

Lo Gall ha dit...

Wan pa dentro,ya veo que ademas de señor "feo a cojones" y "Gall de pro", te estas volviendo "Gay con lujuria" como yo. Besitos.
LO SERGI