dilluns, 19 d’agost del 2013

18 d'agost de 2013- FARENA- Roca Monera -FERNÀNDEZ-MOLERO, MD+, 100 m, 6b+ (V+ obl.)

1963, en Fernàndez i en Molero (sí, sí el de la Galí a la Regina) obren una via amb caràcter i d'una dificultat respectable a la cara nord de Roca Monera de Farena a les Muntanyes de Prades. La primera vía cotada de VIé d'aquestes contrades. Traçat hiperlògic amb passatges de gran bellesa, obert en dotze hores amb claus, tacs de fusta i dos únics burins, avui en dia equipat amb parabolts.
Ressenya original publicada al num. 166-167 d'abril-maig del 1970 a la revista Cordada.
Ressenya "made in" Lo Gall

Ideal per l'estiu i per als que estiguin ben forts, que no és ben bé el nostre cas,   ja que es un itinerari força físic, molt vertical, on s'ha de tibar de valent o... recurrir a les arts de l'heretgia mes heterodoxa... En qualsevol cas s'ha d'escalar tant si fas l'heretge (V+ obligat i potent) com si vas de friki (6b+ de fissura de mans). La seguretat està hipergarantida pels parabolts (no entraré en polèmiques al respecte...).

Per arribar on està el Merto ja vam patir de valent, el pas d'entrada (V+ en algunes ressenyes...) se les porta...


Merto aprop de la 1a reunió


la 1a reunió vista des d'un repòs del segon llarg


Merto a la fissura del segon llarg



Arribant a la 2a reunió



El diedre del 3er llarg es força estètic, bonic i atlètic.




Que lluny que està el col·lega...


Fotocim.

Ens ha costat però ens en hem sortit!



IMATGE DE RABIOSA ACTUALITAT:

El president Rajoy fruint d'unes merescudes vacances a la platja.



















2 comentaris:

Lo Gall ha dit...

Ja era hora Juanill que treballessis una mica al Bloc. Guapa la via. Em sembla que , per casa, al "baul de los recuerdos", tinc una ressenya del Alegre, un tarragoni de "pro" que va obrir bastantes vies per la zona (Alegre-Bonet al Piló suicida a Penya Roiga, per exemple)si la trobo la penjo

juanill lo val de ram en ram ha dit...

Si noi. La via es molt maca i la paret espectacular, amb uns sostres i desploms que et treuen el singlot!. Precisament el més gros un es creuat per la via "Magí Alegre".