diumenge, 4 d’agost del 2013

30 de Juliol i 3 d'Agost de 2013-CAMARASA-El Puro-CINDERELLA 80m 6c (6a+ obl.)

Ressenya retocada d'una anterior ressenya retocada d'una ressenya del llibre Escaladas en la Noguera del Jordi Marmolejo i lo Juan Escuer.

Com vam fer la via en dos dies diferents, farem una piulada conjunta per no fer-nos pesats

Dimarts 30 Juliol: (transcripició dels artistes, enviada a la Redacció de LO GALL)
     Hola Sergi, el dimarts per la tarda amb el J.M. alies el Maño vàrem fer la via nova del Puro, crec que varem fer la quarta repetició, com totes les del Puro, molt bona, el segon llarg li marquen 6b+, però crec que es mes ”durillo” podria ser perfectament un 6c, el començament del llarg te uns passets “finos del carajo”, lo demes es tibar de braços. Per a les cordares posteriors, s'ha de vigilar una llastra, sortint del sostre, a dos xapes abans d'entrar a la segona reunió que esta a punt de caure.
 Lo Maño al L1 i lo Nico "foto de catecisme"
 Lo Maño al L1
 Lo Maño al L2
 Guapa la fissura

Dissabte 3 d’Agost :
     Havíem d’anar a ascalar a terres llunyanes , però les obligacions del galliner familiar ens ho van impedir. Com sempre en aquestes circumstancies..... cap a Camarasa. Quedem a Sant Llors a fer bocata a les 9. Missatge a les 7,30 (malo, malo) lo Nico te l’esquena feta pols i no ve. Es igual , l’esmorzar no perdona.
     Arribada a Sant Llors i ... no ho sabia , lo Oscar havia quedat amb lo Nico, així que ja tenim cordada. Arriba lo Juan i família i ja tenim un bon Galliner.
Decidim d’anar a fer la nova Cinderella que , tal com diu lo Nico, ha quedat de fabula. Lo “torracollons” del Juan, no fa mes que promocionar-la, així que ... som-hi. Quant arribem, hi ha gent per tot arreu, alguns, els que conec, uns cabessudos de “cuidado” tot i que son bona gent i estan “manolos”.
     El primer llarg ja l’havíem fet, es tractava de “càtar” el segon. L’Oscar  , “manolo” ell, fa de “lastir” i se’l “curra” sense tocar ni una xapa. Lo Sergi , “manolillo pse, pse” les toca casi totes. Es la diferencia entre un “sextogradista” a vista i un “acerogradista” amb molta vista. Be, el “asunto” es que ha quedat un llarg excepcional i, si el Luichy va dir que la zona era de lo millor de Camarasa, ara es pot reafirmar. Enhorabona als aperturistes.
  Tota la penya
 Aixo si que es un "manolo"
  Lo Oscar al L1 i al L2
  Una preciositat a la Fiesta Vikinga i un "payo" a la Megacrak
 Lo Sisco i lo Xavi (los cabassudos que conec) a la Directa
 Fotocim


LO XIST:


.............¿CUANDO UN HOMBRE DEBE USAR PENDIENTE?.........

 Un día, en un escritorio de abogacía, uno de los abogados reparó que su colega, muy conservador, estaba usando un pendiente.

 No sabía que te gustaba ese tipo de cosas - comentó.
 No es nada especial, es sólo un pendiente - respondió el colega.
 Y ¿desde cuándo lo usas?
Desde que mi mujer lo encontró, en el coche, la semana pasada y le dije que era mío!