dilluns, 2 de desembre del 2013

30 de Novembre de 2013-PAELLA GALL


♪♫c♫ TA TARARA (Ritme de pasodoble)♫♪ TARARARARA TARARA♪♪♫
TARARA TACHIN ♫TARARA TACHIN♪♫ TACHIN♫♪ TACHIN♫
TA TA TA TA TA TAAAAA….♫♪   OLE!!!!! (Això , li diuen canvi de tercio).
     Ves tu, que collons li expliques al pobre brau del canvi de tercio, si te un desaprensiu al seu voltant que no para de punxar-lo i de vacil·lar-lo, i a sobre se’l  carrega. Pobre!
   Be, a mi nomes m’agrada la musiqueta , la trobo engrescadora i va ve per introduir-te al mon de les paelles, un mon, a vegades, poc reconegut com es mereix. Si us en fixeu, la paella es tractada com a una folklòrica mes, com si qualsevol en tingui dret a  opinar i fins i tot escriure’n un llibre. Des de la Redacció del GALL creiem que el tema es força mes profund i podríem dir que místic. En que ens basem per treure’n aquestes conclusions? Us direu? Ah! No us ho dieu? … Pitjor per vosaltres. Ens basem en que en pic dius : “Dissabte PAELLA” apareixen tot los GALLS amb les crestes ben eixerides a fotres com uns “serdos” i cridar com el que som :GALLS.
     I si no us ho creieu, mireu aquestes tres fotos de la crua realitat que ens envolta i podreu apreciar que no queda tan clara la línia que separa a un GALL de un SERDO


 I AIXO QUE ENCARA NO HAVIA 
COMENÇAT LO JALEO

FABULA CLIP 
 

5 comentaris:

carreteret ha dit...

Felicitats per l'organització de la Paella, va ser un dia rodó. Només una pega ... caldrà esperar 365 dies perquè es repeteixi.

Anònim ha dit...

Ets un puta, vas fer les afotos.... hi encara no hi erem tots....... Aixo ho purgaras majo.
LO GALL RENCUNIOS

Lo Gall ha dit...

El que no arriva aviat, no surt al retrat.
LO SERGI

Anònim ha dit...

Ostres que fort els gall mes eixerits no sortim en la foto, ets un cabró REDACTOR JEFFF, per que varem arribar justets però a l'hora, com diu lo Gall rencunios u pagaràs car.

Lo gall vengatiu

Lo Gall ha dit...

No me amenases, no.... me amenaaaaseees (musica de corrido)
LO GALL QUE PER UNA LI ENTRA I PER L'ALTRA LI SURT