dilluns, 13 d’octubre del 2014

11- Octubre -2014-HUESCA-Peña Predicadera
"Jabalí Errante"- 180m 6a+ (V/A0 obl)

Resenya cortesia del blog  eskalatzencas.blog. on trobareu molta info. sobre vies, cròquis i aprox.

Lo Nico, va dir : "Hòstia, nei... mitja vida escalant i furgant per tot arreu i vès per on quin racó de món... que encara no coneixém..." .  Tenia més que raó: Van anar Lo Sergi, lo Tato, lo Nico i un servidor, lo Jaume, i cal dir que vam gauxir i xalar com enanos !!! Us enrecordeu quan erem petits que reiem quan veiem com les gallines i galls sortien asbatussats del galliner a primera hora del maití quan lo pare llençava panis i blat a l'era?? les gallines sortien a l'estampida a omplir-se lo pap i a picotejar lo gra com si lo mon s'acabès... Quina meravella, grans de cereal per tot arreu a punt i lo pap a reventar!! 
Així ens sentiem naltros quatre al veure la roca de cinc estrelles que hi ha en aquest racó de món que és la Peña Predicadera....no sabíem ni per on començar !! quina roca!!! lo peu de gat semblava de velcro noi...
Lo Nico i jo vam fer lo Jabalí Errante (la primera via oberta aquí allà pels 80...) i ara reequipada. Lo grau és amable, i quan apreta hi han parabolios per no passar por. Hi han alejes però llavors és fàcil, i en aquella roca lo peu de gall no marxa ni amb aigua calenta.....
A l'acabar vam  fer també la via del cantó on cacarejaven lo Sergi i lo Tato, el "espolón estarlux", però d'aquesta via ja en parlarà lo Sergi en posteriors piades. Ells dos ens van esperar a dalt de la serra aclofats i fruint de vistes immaculades. Retrovats tots quatre gallots, vam baixar cap a la Tejeria en busca d'un bareto i algo de cereal.
Recomanem la zona per a escaladors amables i ja algo carrosses; tot i que hi ha vies de totes les dificultats


Lugarenyos de la zona vivint una segona joventud....

Aproximació de la peña a la Peña

Lo Nico Guaitant Bivacs...

Lo Tato buscant rovellons

Lo Nico empalamant L1 i L2

Lo Sergi i lo Tato al L1 de la via "Espolón Estarlux"

Lo Nico al L3

Negociant lo pas de 6a+...

 Lo Nico ja l'ha negociat...

Rapelant...panoràmica de "Jabalí Errante"

Reunions de luxe

Rapelant 

Lo mateix


Lo Tato posant Estarlux al caldo...



FOTO-CIM


LO XIST
(picotegeu la vida... que són dos dies !!!!)






3 comentaris:

luichy ha dit...

Fijaté tu, hace poco hicimos estas y otra más a la izq con el Marmo.

Anònim ha dit...

Gallo sediciosillo, también están bien "Espolón Guanchinfú", "Furtivos de la roca" y "La boa de Manolo", todas equipadas para no pasar miedo.

Lo Gall ha dit...

Ok ! amigo. Ahí nos veremos, ya que ese corral de Predicadera nos gustó muchíssimo! Sólo faltava algo más de gallináceas y ya perfecto.
Gracias.
Lo Jaume