dimarts, 6 de gener del 2015

2 GENER 2015-MONTROIG-Pala del Coll-CAMINO A MORDOR 6C-Ae

BON ANY A TOT HOM 
A cal Galliner fa dies que ronda una qüestió de gran transcendència, ja fa temps que al nostre vocabulari ha aparegut la paraula LOVE CLIMBING i al departament de lingüística que roman al pal de sota la teulada , per cert el mes brut, s’hi apleguen ,com cada dimarts, els galls mes intel·lectuals per mirar d’orientar als membres del corral amb l’obligat jersei de coll alt, les ulleres de pasta,sabates ben llustrades , les cames creuades i sempre amb un posat de mistics bufats.
El tema en qüestió es aclarir  quina es la punyetera frontera que marca que recoi es o no una via de LOVE CLIMBING.
El que tots tenim clar es que ha de ser una via equipada...però a quina distancia?... l’alçada del escalador es determinant?...quina ha de ser la galga oficial? La del Sergi...metre vuitanta i pico....o servidor, mida Iberica estàndard?... el que a ell li pot semblar a prop a mi hem cal autobús...
Lo grau... hi ha d’haver un grau establert? o dependrà del nivell de cadascú?.
De moment l’únic que tenim clar es que  a aquestes trobades escalointelectuals les cabòries s’han d’acompanyar de bons gintònics i guisqui escocès per aclarir les idees i pel que m’ensumo la dita final trigarà en arribar, mentrestant digueu-l’hi LOVE CLIMBING al que us surti dels pebrots que de moment per això encara no multen.
Seguin amb la tradició d’anar a aguaitar el que s’obri pel nostre territori enfilem cap al Montroig a tastar l’ultima creació del Huang pa dentro.
Es a la dreta de La Mestressa dels Vents, de roca bona però encara una mica bruta .Tota equipada ¿LOVE CLIMBING?...¡ja ho decidirem!... amb un grau obligat creiem de 6b , caldrà portar pedalet i si son dos pot ser millor.
De sota sembla mes del que realment trobareu , tot i que els sostrets tiren prou enrrera.

VIA BONICA EN UN LLOC PRECIOS
  


DE MOMENT ES EL QUE HI HA I EL PRIMER LLARG S'HA GRADUAT DE 6b+

 PEU DE VIA

 LO PASSET D'ENTRADA

 PRIMERA ROLE LLARG DE 6B+

 SEGON ARTIFO A DOJO

  VERTICALITAT I SOSTRES



 SEGONA REUNIO BY BRICOJUAN

 TERCER LLARG..SURTIDETA POTENT

 AQUET TRAM L'HI DONA EL GRAU AL LLARG

 DESPRES LA COSA AFLUIXA FINS AL 6a

LO XIST