diumenge, 4 de gener del 2015

31-Decembre-2014-MONTROIG-Pala Alta -TRIDRAGONS 90mt 6c-Ae/6a+

Això de l’edat te coses bones i coses no tant bones….i pel que fa al trepa passa el mateix.
Per un costat notes que la força , l’elasticitat i altres qualitats físiques del cos , comencen a ser cada cop mes justetes i extranyes…de vegades veus  que hi han parts del teu cos que no semblen teues..que no responen a les teues ordres…com si vulguessin anar pel seu conte.
Vols que una cama es col·loqui en un determinat lloc ,aparentment  viable, i et trobes que a mig camí decideix, ella sola, que ja n’hi a prou , que no cal pujar mes i es planta al mig del no res confiant la força a la resta d’extremitats , en el que anomenaríem passotisme col·laboratiu,
I no cal que tornis a repetir l’operació ,per que la tossuderia d’un membre rebotat del cos no te remei…..penseu si no en allò que s’anomena “gatillasso”,  el cert es que quant no volen …no volen…….
Però també te la seva part positiva… notes que la memòria comença a fallar i això et permet repetir vies que encara que les hagis fet mitja dotzena de vegades, si ha passat un temps suficient,  es com si no hi haguessis estat mai …..i això es un puntasso per que sempre tindràs vies noves per fer.
El cas es que vam decidir tancar l’any repetint una de les clàssiques equipades del MONTROIG, que com no podia ser d’altra manera es del HUANG pa dentro.

Bonica via ben protegida per ascalar sense estrés , amb roca de lo milloret del montroig i sempre de  bona qualitat .De grau obligat deu anar pel 6a+ i si us feu acompanyar per una tramposa I uns pedalets ,quedaria pel  V+.



RESENYA ORIGINAL


PRIMERS METRES

 LA ROCA ES PROU BONA

 BESITOS I FESTETES A LA REUNIO

 SEGON  AMB FEINA DE PEUS

 A LA SEGONA ROLE CANVIA  LA ROCA I LA VERTICALITAT

 TERCER UN LLARG PRECIOS I MANTINGUT

 PEL QUE A MI RESPECTA MASA MANTINGUT

 QUART UN'ALTRA MARAVELLA DE LLARG

 BONISSIMA ROCA I BONS PARABOLTS

 FOTOCIM ......JA PENSANT AMB EL GAT DE LA NIT

LO XIST