diumenge, 1 de febrer del 2015

1 Febrer 2015-SANTLLORENC DE MONTGAI-Fomiguera-LA FORMIGA ATOMICA 6b

ARQUELEOESCALADA

Una de les dèries  que tenim els GALLS , es mirar(si entra a les nostres possibilitats) no deixar ni un pam del nostre terme sense picotejar...no fos cas que ens perdéssim alguna cuca...o un tartany..o una dolça llavoreta .
I es per això que ens atansem a aquesta oblidada vieta , el seu estat salvatge també garantirà que la presencia de aixelagues , matollets i terreta de ben segur anirà acompanyat  de bestioletes per omplir el pap.
No cal dir que si empaitem la FORMIGA ATOMICA .... amb una mica de sal i un rajolinet d’oli li farem una esferificacio , a tall del BULLI ,i ben emplatadeta serà lo postre.
Al final no vam trobar la FORMIGA ATOMICA el que vam trobar es una via que fa suar...s’ha d’ascalar i apretar les dents i lo culet per fer cim.
Lo primer bastant equipat amb spits en un estat envellit, i pitons que també demostren que fa un bona colla d’anys que hi son....nosaltres vam reforçar totes les peces per allò de la por.
Va sobre una vertical roca quartejada i roja que es mes bona del que de sota sembla , tot i que s’haurà de vigilar sempre que agafeu .
Lo segon sols te un pont de roca al començament per marcar el camí i va sobre roca collonuda , el traçat es prou evident però l’emplaçament dels “FLOTANTS”...la mare que va fer al que va inventar aquet nom...no es sempre tant clar, caldrà escalar amb confiança i l’ull ven obert per anar trobant els llocs que ser-hi ...hi son.  El pas plaquero de 6a ,en travessa , es pot ser el tram mes exposat , aquí vam abandonar per collons un tasco “a muerte” i fins al proper “FLOTANT” caldrà apretar lo culet.
Podríem dir que es una via exigent... per escalar tranquil... els collons ben fermats per que no se’t pugin a la gola... anar be al grau...tenir traça i confiança en l’autoprotecció.


SER DE QUI ES I QUE NO ES FACI GAIRE DEU SER UNA SENYAL  


 RESENYA ORIGINAL

 VERSIO CAL GALL

 L'ARRENCADA JA MARCA LA SITUACIO

 ELS PRIMERS METRES APRETA

 ES BASTANT MANTINGUDET


 AQUI DEIXAREM LO DIEDRE PER ANAR A LA PLACA

 NO US PODEU IMAGINAR EL QUE ESTIMO LES AIGELAGUES!!!!!

AIXO SI LA ROCA COLLONUDA

 AFOTOUNALTRECIMPERQUEAQUESTANOLAVAMFER


LO XIST


MIRA QUE HA PASSAT TEMPS I ENARA ESTEM IGUAL


3 comentaris:

Lo Gall ha dit...

no calia ficar una fotocim de un altre lloc, que encara diran que fem trampessjajajajaja

LO NIKO

Anònim ha dit...

La trobareu a la dreta de la millor via de la Formiguera

LO INSPECTOGALL

Csar Fdez ha dit...

Pepito, alias 'The Fucking Rock Master'