diumenge, 17 de maig del 2015

16 MAIG 2015 -Espero de les Orenetes - VIA UES 565 m V+ Obligat


Hi han coses que no poden ser…hi han temes que cal solventar…i aquet n’era un i de greu.
El cas es que a cal GALL tot hom aviem fet la UES però lo nostre estimat POLLOT no, i això demanava una solució a crits.
Així es que de cap als Esplovins que anem .
De la via no direm massa cosa per que a la xarxa en trobareu de tots els colors, sols afegirem que la ressenya diu equipada , i segons els vostre nivell o gust podeu trobar que l’equipament es de criteri variat i en les zones mes fàcils i en algun llarg de V entre la ferramenta notareu aire o com diu lo nostre estimat Guillem  fins i tot alguna tormenta.
La roca pràcticament sempre collonuda i lo traçat d’escàndol.
Segons lo nostre pare una via del tot recomanable.
A la baixada vam fer una mica el sigala i aguaitan pel mòbil alguns tracs va quedar clar que es mes que normal no encertar el camí a la primera ,si no portes al GALL  SERGI al costat , un cop ens va tornar al cotxe de nit i sense frontal….es mal escalador però bon gos de rastre.


LA RESENYA..UNA DE TANTES

 EL LLOC PRECIOS

 PRIMER LLARG DESPRES DEL JARDI

AQUI LO MARIC FENT 6C SENSE DESPENTINAR-SE

 LA ROCA SEMPRE DE PRIMERA

 AL TRAM DE ARTIFO

 ES UN ARTIFO ESPECTACULAR I AGRAIT

 A NO SE QUIN LLARG

 LO LLORENÇ ENS VA RESPECTAR

 ALS TRAMS FACILETS HI HA AIRE

 COI QUE AMUNT QUE SOM!!!!

 LA PART FINAL ES MES TRANQUILA

 FOTOSUADACIM

LO XIST

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Enhorabona ! una via molt ben trobada i a la que li tinc especial carinyo, ja que el Picazo la va dedicar al meu club, la Unió Excursionista de Sabadell, UES.

Anònim ha dit...

Felicitats, cracks!
Nos adelantasteis en ensamble en el primer largo, y en el tramo duro nos dejasteis ya muy atrás, se nota dónde hay nivel! Bonita vía para echar el día, a pesar de la bajada que se hace un poco larga (nosotros llevamos el frontal porsiaca aunque no hizo falta) y los largos 8 y 9 que a los que no estamos acostumbrados al artifo y no hacemos 6c ni en sueños nos costó sacarlos. Como dices, muy recomendable.
A seguir así, figuras! Que vagi bé!

Un saludo,

Eugenio

Lo Gall ha dit...

Gracias por dejarnos pasar, es un placer coincidir con gente como vosotros, no siempre es sencillo pedir que te permitan colar y ser respondido con tanta amabilidad.
Esperamos coincidir con vosotros sin tanta prisa.
Un abrazo