divendres, 24 de juliol del 2015

JULIOL 2015-SERRA CARBONERA-Paret de les Gralles-INDEPENDENCIA 100mts.6a OBLIGAT


Ara ens volen fer creure que la carbonera esta de moda….jajaja

Per quatre estripats de la ELLITE i quatre GALLS plomats que s’hi atansen ja es pensen que LA PARED DE LES GRALLES triomfarà….carallots!!!!
La  PARED DE LES GRALLES a la SERRA CARBONERA  se la pot definir per dos grans trets. L’un es que es a l’ombra…un gran que…l’altre es la seva roca…vertical i especial.
A les vies mes velles…les obertes amb un caire mes alpí ,allò de tira amunt i no perdos lo temps, les reconeixereu pels sistemes de tetris de dubtosa estabilitat que hi trobareu segur…es la marca de la casa.
Però a les vies mes modernes , tret d’aquesta, totes dels VICTORS , la feina de neteja feta ens deixa al descobert una roca vertical  de bona a collonuda , variada , de fissures ,diedres i plaques, que acostuma a fer bastant de  canto.
Aquesta via esta equipada per rapelar i en dos cops ens  plantarà a peu de paret i es la baixada mes adient per fer les vies d’aquet racó…fita al cim.
La trobareu poc equipada…reunions i un parell de ferros per llarg, però de bon aparellar amb friens fins el 4 , tascons i un semàfor.
Del grau no discutirem…els galls parlem de 6b el primer, 6a+ el segon i 6b lo tercer….però  a questa  colla de la ELLITE no se’ls pot ni estossegar i ho deixarem sota el seu criteri tot de 6a+.
Ja sabem que no hi anireu ,però estem segurs de que us perdreu la que segurament  es la VIA MES GUAPA DE LES GRALLES.

AU BON ESTIU I BONA CALOR.


 RESENYA CAL POLLOT

 FENT VEURE QUE NO INPROVISEM

 LO MASTER DE LA ELLITE

 LA GALLADA

 AQUI BUSCANT UN EURO QUE ENS VA CAURE

 ELL TOT FELIÇ GAUDIN DE LA LLEI DE LA GRAVETAT

 FEINA FETA I PRIMERA REPETICIO

 PRIMER LLARG

 MES PRIMER

 LO SEGON

 SEGONA REUNIO

 LO TERCER 

 L'ARTISTA GAUDIN COM UN XIQUET AMB LA BUTXACA PLENA DE PEDRES



LO XIST



LO VIDIO