dissabte, 29 d’agost del 2015

22 AGOST 2015-Camarasa-MEGAKRAC V+ OBLIGAT



L’altre dia vam ser testimonis ,aquí a Camarasa ,de l’efectivitat dels serveis de rescat que ens vetllen…

Al nostre parer un espectacle llastimós.

El cas es que una “noia mol ben parida” va patir un accident …lo seu mascle “mol ben parit també” la va baixar a terra i anar a buscar cobertura per mirar de demanar ajuda, dada a tenir en conte ,el peu de paret es a 5 minuts de l'aparcament , per un caminet  prou pla amb un petit  tramet  costerut i boscos.

I aquí comença la comèdia…apareix una ambulància amb un parrell de persones amb un físic mes adient per fer tasques mediques a la festa de la cassola del meu poble , que no pas a la muntanya. Després d’uns esbufecs hi arriba el primer auxili i decideix que no hi pot fer res…i fot el camp…arriba el segon auxili i decideix  que l’han de baixar…i fot el camp…

Apareixen els bombers i decideixen ¡¡¡¡QUE CAL L’HELICOPTER!!!.. ( si coneixeu la zona no cal dir res mes…) amb l’equip de rescat.

Arribem , lo Nico i jo ,oferint  ajuda i ens recomanen que marxem que ja hi ha prouta gent i que farem nosa…lo Juan i lo David  ja hi eren fent companyia a la parella... i ja fa estona que proposen que amb una camilla es pot baixar-la sense massa problema ,recomanació que no es tinguda en conte i a mes rep ,per part dels rescatadors, una carada en forma de contesta mal educada.

Apareix l’helicòpter ¡¡¡I COM HERA DE PREBEURE!!! després  de montar el xou no hi pot fer res….

Es en aquet moment que els rescatadors han de reconèixer l’obvietat i  decideixen que ja ni a prou de protocols estupids i que aquesta noia necessita , després de tres hores , ajuda d’una puta vegada i en una sarpada l’arropleguen i en un tres i no res  amb l’ajuda dels escaladors presents...(i mes n’haguessin volgut) la baixen a l’ambulància en poc mes de 10 minuts... au i aclarit.

NOSALTRES NO SOM LLICENCIATS , NI METGES , NI RESCATADORS…

PERO TENIM ELS COLLONS PELATS DE VOLTAR PER AQUÍ I A VOLTES LA NOSTRA OPINIO VALDRIA LA PENA TENIR-LA EN CONTE I MES SI ALGU DEPEN D’UNA ACTUACIO RAPIDA.

RECORDS I SALUT PARELLA , DESITGEM TORNAR A ASCALAR AVIAT AMB VOSALTRES

PER SER HONESTOS , TAMBE DIR , QUE EN SABEM DE CASOS PER TREURES LO BARRET

ARA SI LA VIA

La trobareu a l’esquerra  de la directa al puro.
Nosaltres vam fer l’entrada original des equipada, comença per l’espero i va per una fissura mol bonica de bon protegir, tascons i aliens , però podeu triar la variant d’entrada equipada.
La roca bona a collons i l’equipament per no passar por, porteu una baga per llaçar una sabina.
Va a petar a l’últim llarg de la directa per si voleu fer cim.
Rapelar per qualsevol de les altres vies.





RESENYA DEL LLIBRE DEL BAR AMB ANOTACIONS CAL GALL

 COMENÇAMENT DE LA VIA

UN PEL MES AMUNT..... TENIM POQUES AFOTOS I LES APROFITO

 UN LLARG BEN GUAPO I DE BON APARELLAR

 COM VEIEU SOLS SURTO JO LO , MARIC NO S'EN REFIABA DE DEIXAR-ME LO MOVIL PER  FER-LI  AFOTOS...
NO SE PAS PER QUE

 ENLLACEM AMB LA DIRECTA

 AQUI FENT LO XULET




LO XIST


2 comentaris:

Lo Gall ha dit...

cal dir que la malloria d'evegades els bombers son efectius al100%, moltes gracies.

Logall

Anònim ha dit...

Espero i desitjo que així sigui, si no, malament rai que diuen, però aquell dia va ser un autèntic desastre, ho se del cert doncs soc la que va estar tirada a terra aquella estona interminable pensant que ja en tenia prou amb tot el que m’havia passat i que només ens faltava, a mi i a tots els que m’acompanyaven, que de passada, ens caigués a sobre un pobre helicòpter amb la seva gent que algú amb idees de bomber, mai més ben dit, va fer venir.
Dit això i amb lletres ben grans VULL AGRAIR TOT L’AJUT, COMPANYIA I CARINYO QUE, EN AQUELL MOMENT TAN FOTUT, ENS VAREU DONAR A TOTS DOS, GALLS, SOU COLLONUTS!!
Moltes gràcies i espero donar la tabarra per escalar de nou amb vosaltres ben aviat.

Mercè Planas,