dilluns, 21 de desembre del 2015

19 de Desembre de 2015 - INFOGALL "EL TALÓS"

   Poc a poc ho anirem deixant curiós i polit. Això es el que hem intentat aquest dissabte amb lo Juan. Quan vàrem acabar la “TATOcao Lo Gall”, ja vàrem dir que buscaríem un lloc per on poder entrar des de baix del sòcol. Les opcions eren minses i lo Pepe, molt generós ell, ens va proposar que podíem arreglar la part de baix de la “Sueño Vertical al Talós” i així podria servir per a les dues vies.

  Fins aquí tot correcte, ara, lo de “arreglar”…. era un dir, per que no hi havia mes que tres armelles repartides en dues reunions. Així doncs, lo Juan i lo Sergi s’ho van passar de collons posant-hi xapes i anelles, passant l’escombra i lo motxo. Resultat? Tres llarguets equipats mes guapos que un Sol i que faran les delícies dels que tenen bon paladar i saben ser agraïts.

  Aquí teniu el “ensamble” de les dues vies i que us ho passeu molt be, Bon Nadal!!!!
  Ressenya Made in Lo GALL
  Com veureu hi ha una zona Misteriosa per accedir-hi, vol dir que vigileu on xafeu
El equipador ens ha demanat que mantinguem el seu anonimat per por a represalies


LO XIST: 

5 comentaris:

pepet ha dit...

Sou uns monyes... el segon tram del primer llarg va dret com una bala i encara la placa pel bell mig sense fer aquestes mariconades de marxar a dreta per tornar mes amunt.
LO PÈPE

Jaumegrimp ha dit...

Gràcies per la feina ! no tradarem en venir a tastar-la.

Antonio Anzas ha dit...

Con ese nombre que le habéis puesto tendremos que ir si o si. Muchas gracias majos.
Toma deberes..!!
Antonio

joan asin ha dit...

A veure quina n'hi haureu fet ara!!!....aviat hi anirem

Llauis ha dit...

Sou uns craks!!! i desde luego que el Pepe es un gall amb un cor de vedella!!! mira que cedir-vos una via per que l'arregleu... em fa plorar d'emoció la generositat del galliner...I es que ademés de arreglar-la ara us pot criticar... gallina de piel davant aquesta historia tan tendra.