dimecres, 6 d’abril del 2016

2 ABRIL 2016- Arguis-Pared de Bones-ARENESKA V+ OBLIGAT


Decidim abandonar lo corral i anar a terres llunyanes per canviar d’aires.

De bon mati quedem lo Nik ,lo César ,lo Sergi i evidentment jo també per anar a tastar la meravellosa roca de la paret de BONES al llogaret d’ARGUIS.

Lo Sergi i lo César trien la SENDERO LIMITE i nosaltres , tot i que en portàvem  altra al cap , acabarem fent aquesta donat que als que la van obrir i a qui va dedicada els hi tenim un especial carinyo.

Una arenisca de collons de mico que vos presentarà plaques ajagudes d'adherència amb passos de fe , barrejats amb fissures perfectes i alguns pas que altre de regletes de llibre amb un grau obligat sobre el V+.

La via es molt guapa amb un traçat divertit i sense massa  compromís…una via per gaudir de l’ascalada amb allò que anomenem SEMI LOVECLIMBING.

Resta semi equipada però amb bones possibilitat de ficar trastets  , friends i aliens que en aquesta roca queden a mort … no cal ni mirar-te’ls …entren sols i a sac.

Lo camí d’accés avui dia ja es prou marcat com per no fer el cigala , cosa que jo si vai fer el primer cop…i perdre’s en aquesta falda de muntanya  matollera no es massa agraït.

Via molt recomanable per passar un dia “estupendo” amb la possibilitat de fer-ne alguna mes per lo rapit de la baixada , dos ràpels de 60m. Aconsellen fer anar aquesta via per rapelar de les vies veïnes.

AU ANEU-HI QUE LA XALAREU



RESENYA ORIGINAL

PRIMER LLARG

ROCA D'ESCANDOL

SEGON LLARG

AMB ALGUN PAS DE FE

TERCER LLARG GUAPO GUAPO

AMB UN PASSET DIVERTIT

ULTIM LLARG

PASSOS DE A0 O MANOLISME SUPERIOR

ALGUN TRAM ES POT APURAR EN LLIURE

LO CESAR A LA SENDERO LIMITE

LO XIST


3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Impressionant el racó! quines plaques i d'arenisca, tot i ser prou lluny caldrà pensar en anar-hi, gràcies per la informació.

neskalatzaileak ha dit...

Aupa esos gallos!!! Si es que os sueltan del corral y mira donde termináis, en las placas y roca tan especial de Bones. Me alegro un montón que pasaseis por la Areneska que tantos recuerdos buenos me traen a la mente. Comienza el buen tiempo (en todos los sitios menos en Siberia Gasteiz que sigue diluviando y cuasi nevando en pleno Abril) asi que a ver si comenzamos a darnos un garbeo por vuestras tierras
Muxus de las Neskas Rubi&More.

pepet ha dit...

Muchos besicos para vosotras también.
La vía una chulada y la roca curiosa y buuenissssima.
Resulta que me dicen que para semana santa pasasteis por SANTLLORS no?.