dissabte, 16 d’abril del 2016

Desil·lusió, 6c (6b ob.), 100 mts. Cilindre. Sant Llorenç de Montgai

Francia fa una convocatòria per repetir i graduar la seva nova via, i amb el Salla ens hi apuntem. No es poden perdre ocasions d'escalar amb manolos. Acordem amb Francia que acotarem els graus sense tenir en compte l'opinió del Salla, i així ho fem, no fos cas que es quedi tot en V+/6a. La via és bona de veritat, amb zones de roca franca, d'altres no tant, i on les assegurances de vegades estan prou lluny perquè et facin escalar.

Començo amb el L1, ja que aquest serà el més senzill, i així es queden els altres més durs per a ells. Llarg que cal mimar i acaronar la roca. Amb el temps canviarà, però ara corres el risc de quedar-te amb alguna cosa a les mans. Al L2 li fot el Salla. Aquí la roca és millor, però surt una tirada vertical, atlètica i et posa els braços a lloc. L3 i torna a sortir Salla. Com Francia també el vol fer, solta les cordes al sortir i hi va l'autor. Roca boníssima, en particular la segona meitat, on gràcies a això, els bolts estan a cagar a la via. O tens el 6b molt ben après, o no et fa res volar.

La línia està ben pensada, amb temps i seny, buscant el millor itinerari. Una via que de ben segur es repetirà força.
Apa doncs, tot encadenat, la calor ja castiga i retirem cap a zones més ombrívoles.

Ressenya de l'autor
L1


2 Manolos al L1

Arribant a R1

Encetant L2

L3

Fotocim. Podrien ser fills meus. Ni regalats :-)

Lo Xist

Molaria que el ministre que ha imposat l'impost al sol acabés els seus dies a l'ombra. Per gilipolles !

2 comentaris:

Lo Gall ha dit...

Ja tinc els 100 leuros tremoleu

Joan ha dit...

Hola cracks. Vosaltres sabeu com es diu i el grau dels llargs de la via que hi ha tot just a tocar de la directa al cilindre? Al segon llarg bifurca en dos. Parlo de la que va cap a l'esquerra Gràcies companys