dissabte, 21 de maig del 2016

GAM, Paret de les Gralles (Serra Carbonera). V+. 100 mts

Aquestes calors han declarat oberta la temporada a la Carbonera. Amb l'Ari ens anem a fer una clàssica que cap dels dos tenia, la GAM, i aprofitant la confusió regnant, farem també la Indepedència, que havia obert amb Salla i Pepe i encara no l'havia feta íntegrament.

Agafem Cams fins al 3, tòtems, àliens i tascons, 15 cintes, i rapelem pels ràpels muntats amb anelles de la Independència  i ens plantem a pocs metres del peu de la GAM. Plantats mai millor dit, perquè la vegetació és exuberant, de manera que aquests 10 metres són suficients per deixar-me un braç i un turmell plens de ballofes per les putes ortigues. Mai m'ha agradat la selva tropical.

De la via poca cosa a dir que no s'hagi dit ja. Molt guapa amb un traçat espectacular. Un primer llarg amb roca a vigilar que es curra l'Ari, un segon llarg amb millor roca, i un tercer que tot i no passar de IV+ te'ls posa de corbata. S'ho curra també l'Ari, que està on fire. Jo no tinc clar que el meu caporro m'hi passi per allà dins, com tampoc tenim clar si transcorre per la part internat o externa de la xemeneia. Total, que els dos pitons que marca la ressenya no els veiem (diuen que estan amagats), arriba a la R3 i decideix seguir fins dalt.

Tornem a rapelar, i ens posem a la Independència. Compte amb la calor perquè aquest tram de paret, a partir de les 14:00, ja és fustigat pel sol, i com ja és tardet, passarem calor. Però aquesta ja està piada. Apa doncs ...


Peu de via. Noguera tropical

Ari al L1 de la GAM

L1 GAM

Arribnat a R2

Xemeneia del R3

Primer llarg de la Independència. Entre plantes

Ressenya d'Escalatroncs

1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

Si que e s veu salvatge la via sí !