diumenge, 10 de juliol del 2016

LEARNING TO FLY-EL PURO-CAMARASA -25m. 6B+

Avui com que la via es curta , un sol llarg ,i la piulada per collons serà curta aprofitaré per unflar-vos la closca.

L’altre dia voltàvem per eixes boniques terres nostres mirant de trepar una mica quant de sobte apareix de per dins de les carrasques , així com si fos un goril·la a la selva, un noi molt trempat i rialler , ens demana si ens pot fer unes preguntes per afegir a un treball de camp que estava fent el xicot….en aquell moment  vai entendre  perfectament  el significat de l’expressió treball de camp….llaurar,ensofatar, esporgar,cosechar no son treballs de camp…un treball de camp es agafar una llibreta i anar empaitant la gent fent preguntes….curiós.

El cas es que ens para a tots davant seu i tot convençut pregunta “SI CAGUEM A LA MUNTANYA”…..lo Cesar i lo Nico vam començar a riure tot senyalant-me a mi mentre li explicaven que soc el rei dels misteris.

El noi estava amuïnat per que en zones d’ascalada  ,sobre tot d’esportiva, la gran quantitat de gent que hi transita comporta la mateixa quantitat de palterets…tants caps tants barrets.

Despres ens treu una bossa de plàstic futurista per tal de fer-hi les nostres feines a dins i un cop a casa !!!! llençar la bossa a les deixalles!!!!!....Es a dir el que no es un residu contaminant transformar-lo en un que si ho es.

D’això jo en trec una conclusió….la gent de les ciutats estan ja tant allunyats de la vida a la terra que quant han  d’analitzar les coses  ,sols tenen la perspectiva de la vida urbanita i les seves manies irracionals.

La merda es merda i res mes…fa pudor? Si.. però menys que qualsevol ambientador del STRADIVARIUS o el fum dels vehicles,amb la sort de que en un parell de setmanes ja es adob i jalo per a la nostra terra.

Si us plau no malmeteu  anant fent forats pel terra per amagar el que es menjar per a les mosques i el millor fertilitzant a part de un bon i fort senyal per als animals de que vigilin que son en terreny de la bestia mes traïdora i perillosa.

Fixeu-vos que es normalment acceptat per a molts d’aquestos esser civilitzats tenir  ¡¡¡¡MASCOTA!!!! que no vol dir res mes que putejar per que si i sense mes un animal , fent bestiades com tenir un mixo en una gàbia….una especie fora del seu clima i habitat… tancar un gos en un pis i treure’l deu minuts sols dos vegades al dia i lligat….. i desprès els hi sents dir allò….a mi m’agraden els animals….si si però sols com element decoratiu….. sense pensar ni un moment que es el que li agrada a ell…ser el teu esclau segur que no.

LO MES BO I LLOGIC SERIA ELS ANIMALS LLIURES PER LA NATURA I ELS URBANITES TANCATS EN CIUTATS

LA VIA

Pugem per la directa JOPUMA fins el coll del PURO , per no fer la canalota i allargar l’escalada , un cop al coll se’ns apareix  davant un bon i guapo llarg de 25 m. obert en artifo i desprès alliberat de bona roca i variat de passos , el trobareu bastant equipat amb ponts de roca i pitons tot en prou bon estat.
Sols afegir que el primer pas que marquen V+/6a podria ser ben be un 6a+, en grau friqui de conjunt deu ser un 6b+, grau obligat sobre el 6a.



 RESSENYA ORIGINAL

 OMBRETA GARANTIDA

 PRIMER PAS  PER NOSALTRES 6A+ 

 PART FINAL ...DIEDRET RARO RARO

 FOTOBAR


LO XIST