dimarts, 20 de setembre del 2016

L'avi de la mel (6b ob), 180 mts, El Peladet. Terradets

Mai havia estat en aquesta paret i l'Ari em porta. Què més es pot demanar ?
L'aproximació és d'una mitja hora de pujada. Per trobar la via heu d'arribar a una enorme balma, on trobareu inscrit FP (La Festa del Paca). Passada aquesta via, després de 3 llosses tombades, i abans que la balma s'acabi, heu de veure un spit i 2 bolts del primer llarg. Per arribar a l'spit caldrà pujar-se a l'arbre. El dia que es mori, s'ha acabat de fer en lliure.

-L1 ja comprovem la qualitat de la roca. Boníssima i molt adherent. Aquest llarg és un 6a senzill. De fet, tot el grau de la via és prou amable. Crec que sol hi poso un tòtem
-L2. Surt l'Ari per una placa amb bolts allunyant, però amb possibilitats de protecció
-L3.  hem de vorejar un sostre on hi posareu els friends grans i on trobareu la dificultat del llarg. Veureu un bolt a l'esquerra i a partir d'aquí la cosa és més senzilla
-L4. Boníssim llarg amb 4 bolts a la primera meitat. Es pot completar amb quelcom més. Llaceu l'arbre i a posar-vos a la fissura neta. S'ha de treballar. Bon 6b de protecció que l'Ari es treballa perfecte.
-L5. La part dura a l'inici. Passats els 2 primers bolts la placa perd cantos. Puc posar un alien i un totem, i he de flanquejar a buscar el diedre de l'esquerra. Se'm va un peu i comprovo la qualitat del material flotant actual. En altres temps hagués estat un bon pinyo. I torno i un cop acabat el flanqueig, el diedre és plaent fins la reunió.

La retirada en 3 ràpels. Nosaltres ens hem saltat el de la R3 a buscar un 10 mts més avall, ja que estava en millors condicions. Compte que les cordes arriben in-extremis.

Material. Aliens, tòtems, Cams fins al 2 i fissurers petits.

Ha estat una molt bona via amb una roca increïble. El grau és amable però obligat. Amb ganes de tornar-hi.


Luichy Ressenya

L1 arborícola

L1

L2

L2


L3

Ari al L4

L4

L5

L5


Fotocim
Lo xist


1 comentari:

pepet ha dit...

Osti noi com disfrutes cabrooooooooo!!!!