dissabte, 10 de setembre del 2016

RUTA DEL BACALAO 6a- LO SABARDO-CAMARASA

HISTORIES DE FAMILIA

Hi ha gent que som uns tanoques i uns onsos , però mira no hi podem fer res mes.

No es que fem les coses per donar pel sac o per fotre , simplement es que no hi toquem mes.

Com suposo us deu passar a molts , jo per casa hem dedico a anar radera de les nenes tancant llums i teles , bàsicament per estalviar energia i ajudar una mica al canvi climàtic , a par de que les despeses surten de la meua butxaca.

Era un temps que la meua filla gran festejava amb un noi , majo ell però una mica paradot .

Un dia vai anar a fer un cigarret al jardí i en acabar al pujar al menjador hem trobo com de costum la llum oberta i la tele engegada , com era costum diària vai tancar la llum i la tele i vai fotre el camp a dormir…però aquell dia no era com els demes no , no era un dia qualsevol ,es veu que no tenia jo tots els sentit ben posats.

El cas es que aquell dia i en aquell moment i avia lo manso de la nena mirat la tele i jo en el meu estat d’apollardamenta no el vai ni veure i vai fer la meua com si res i sense ni mirar-lo.

El pobret no va gosar ni a badar la boca i va pujar a palpentes a l'habitació de la nena amb la cua entre les cames i li va dir tot vergonyós….¡mira que m’ha fet el teu pare!

Sort que a casa ja hem coneixen i les meus dones s’ho van prendre a conya i no hem va tocar aguantar bronca ni escarafalls.

Però això si , des de aquell dia lo xicot  hem va agafar un fort respecte ,i quasi por.

Així que ja sabeu, si voleu que els gendres us tinguin molt respecte no hi ha res con tanca’ls-hi la tele i la llum.

LA VIA

Últimament sembla que li fem la pilota al MARMO, sols fem vies seus.

Aquesta la trobareu al SABARDO entre  RUPI-GARRETA i la MAJOR-OLIVA.

Bastant equipada amb pitons i ponts de roca , en prou bon estat encara , que en algún moment us demanarà algun cop de gas , a completar amb algun tasco i amics fins el 1,5

La roca no cal dir res….CAMARASA TOTAL.

Lo primer llarg es molt guapo , va resseguint una mena de semi diedre-fisura  mantingudet en el V+ amb algun paset mes fort ,jo diría que 6a+ de grau de llarg.

Lo segon te el pas en surtir de la role V+  un desplomet V i ja afluixa  , després del desplomet tendència a dretes , just aquí trobareu uns ponts de roca que pugen al dret però aquesta es una altra via.


      UNA BONA VIA PER CONEIXER LO SABARDO


RESSENYA DEL LLIBRE DE CAL JAUME

ARRENCADA
LLARG MAJO MAJO 

LO MARIK

LO KITESURFERO

SEGON LLARG........

FOTOSABARDOCIM

LO XIST

Los tres yernos

Una suegra quiere saber si sus tres yernos la quieren y la aprecian... Así que al día siguiente invita a uno de ellos a dar un paseo por el río. De repente, ésta se deja caer y empieza a pedir auxilio. Sin pensárselo dos veces, su yerno salta al agua y la salva.

A la mañana siguiente, frente a su casa, él se encuentra un nuevo coche, un Peugeot 206, con una breve nota que dice así:

Gracias por apreciar a tu suegra que te quiere

En el mismo escenario se encuentran a los dos días, la suegra y el yerno más mayor. De nuevo ella se lanza al agua y él la salva. Al día siguiente, él también se encuentra frente a su casa un flamante Peugeot 206 con una breve nota que dice así:

Gracias por apreciar a tu suegra que te quiere

Por último, hace lo mismo con su tercer yerno. Ella cae al agua y empieza a pedir auxilio. El yerno observa a su suegra mientras piensa: ¡He estado esperando tanto tiempo para que pasara algo así!

Al día siguiente, frente a su casa, ve un Porsche Carrera GT con una breve nota que dice así:

Gracias por apreciar a tu suegro que te quiere