dimecres, 28 de desembre del 2016

28 DECEMBRE 2017- LA LLUFA-GALL 6C - SOCOL DEL COLL DE PORTA - MONTROIG

Tal senyalat dia com avui anem al MONTROIG sense cap destí conegut….es llavors , quant recordem haver  vist  des de fa temps  , una vella línia inacabada i abandonada .

 Donat que portem , curiosament  , la maquina i setanta parabolts  ,amb la seua  corresponent xapa lluenta com el sol , decidim fotre-li i deixar una nova via  de CAL GALL , totalment equipada tipus esportiva , a tall del mes pur estil  LOVE CLIMBING per a tots vosaltres i la posteritat.

La via va dedicada a dos reconeguts  escaladors de les nostres terres , per les seues obertures i el seu bagatge de repeticions  ,que deu ni do els paios , al mateix temps son els que van encetar aquest sector amb molt d’encert , tenen bon ull.

Aquet parell son el JORDI MERCADER i MANEL SOLIS  ,historia viva de l’escalada a LLEIDA.

La via comença just a l’esquerra de la  via PORTA DEL COLL , te dos llargs sobre bona roca , amb algun petit tramet a vigilar.

El primer son 35m. amb un grau de V+ a un desplomet als primers metres.

El segon son uns trenta metres amb el grau en un desplom a les acaballes de 6c en lliure i podria ser un 6b obligat.

De material sols caldrà que porteu unes 45 cintes ,un joc de camelots fins el cinc , un joc de tótems , un joc complert d’aliends , un bon joc de tascons, un joc discret i repetit de micros ,uns 15 pitons variats , dos ungles , guindola i si voleu fer nit hamaca.

Esperem us agradi , I que col·laboreu fent un generos i bon us de la guardiola que hem deixat al cim per tal de fer un bon recapte de diners destinats a regalar un creuer pel mediterrani  a aquet parell de bous en agraïment a la seva feina feta per aquestes les nostres i de tots  parets de LLEIDA.



 CUTRE RESSENYA TEMPORAL I NO DEFINITIVA

 VISTA LATERAL DEL SOCOL

 PRIMER LLARG

 ARRINANT AL DESPLOMET DE V+

 PRIMERA ROLE

 AL TRAM DE 6C

 PASSOS DE NYAPES

 FOTOCOTXECIM 


LO XIST



APA SIAU I BON 2017

2 comentaris:

Ylerget ha dit...

Ay mareeee... 😓

Manel S.V. ha dit...

! Quant afalacs!! No sera tant!! Per cert les tres primeres vies les vam obrir amb el Xavi Mercader, que ja no escala. En el seu lloc ara el substitueix el seu germà Jordi!!