dimarts, 21 de març del 2017

MARTINETTI 140m. 6a /A1 obligat- PARET DE L'OS-SANT LLORENÇ

Després de la EXCALIBUR ens en anem a fer una clàssica de la paret de l’OS.

La via triada es la MARTINETTI.

Mirant ressenyes per l’internet m’he ne adonat que sempre he confós els primers trams de la MARTINETTI i la HIVERN COSMIC , i es per això que entrem per la HIVERN fins la gran llastra i continuem ara si per la MARTINETTI.

Així doncs relatarem el que realment hem fet.

La hivern es una via que no es fa gaire i a les xarxes trobareu opinions de tota mena.

El cas es que te uns dos primers llargs no massa agraïts  trafiqueijen per les plaques ajagudes de sota la paret  ,amb passos d’adherència o regletes sobre bona roca però amb molsa ,el  que fa que tot i ser moviments obligats sobre els peus no acabin de donar massa confiança.

Després ja ens plantarem  a la segona part de la MARTINETTI als murs típic de la paret amb roca molt bona , mes vertical i d’ascalada atlètica.

Lo tercer en alguna ressenya diu que 6c…6c??? segurament es mes però així ho deixarem.

En conjunts l’equipament es d’època  , pitons i espits amb xapetes de COCA-COLA tot ben rovellat i algun testimoni de modernó representat per alguns parabolts nous escampats pel camí .

No direm que sigui una via lletja per que te passatges prou bonics però segur trobareu vies mes guapes a la paret , la HIVERN , la TRIFOLLS i la 24 pot ser son les úniques que no han rebut una neteja de cara i la MARTINETTI a mitges  , el regust de clàssica encara hi es present.

Les poques visites que reben fan que la molsa i les mates tornin a demanar el seu terreny el que vol dir que surtireu  al cim amb alguna esgarrapada que altra , això farà que acabeu de tenir mes la sensació de que heu fet una clàssica.

Això si si hi aneu de ben segur no trobareu ningú davant.
Resten semi equipada i caldrà portar un bon joc de aliends i joc de friends fins el dos , els micros i algun tasconet petit poden ajudar al primer llarg.

AU MAJOS BONA PRIMAVERA



RESSENYA MADE IN LUIS ALFONSO 


PRIMER DE LA HIVERN 

 SEGOND DE LA HIVENR

 EL XURRINS MOLSEIJANT

 LO MARIC BUFANT DE VALENT AL TERCER

 FERRAMENTA 

 AQUI LA ROCA DE COLLONS

 COM DIU ELL..... "GRANDE" 

 BON PAIO QUE ES PAGA ELS CAFES

LO XIST