dilluns, 12 de juny del 2017

ALTA TENSION V+ OBLIGAT 85m.-EL CAMPING-MONTSERRAT

Lo Juan es com un crio …que veuen algo que els hi mola i ja no callaran fins que ho tenen.

Va veure una foto d’una travessa en alguns blogs i ja hi som , ell que es el rei de les travesses també volia la foto aquella.

I es així que ens arrossega a una bona colla a fer-se la foto…i ja abans de surtir de Lleida teníem tots ben clar qui faria de primer en aquell llarg.

 Ell pesat com un marrec i nosaltres carallots de seguir-lo …per anar a ascalar al bat del sol s’ha d’estar una mica faltat.. el cas es que en volíem fer un parell i amb una ja vam quedar ben tipets…mare de deu com apretava.

No valorarem la via , em de reconèixer que nosaltres no som d’eixe mon…no hi anem massa per Montserrat i tampoc crec que això canvií a dia d’avui , el que fa que el nostre criteri  ,sobre l’estil i la roca del lloc , no valgui la pena esser sentit , no fos cas….

Una via força equipada amb alguna resta de material antic , fer menció especial de la corda que ens dura al ràpel …gon seu…

¡¿¡NINGU PER BARCELONA TINDRA UN TROS DE CORDA VELLA PER CANVIAR AQUELL VENCILL RECREMAT!!?. Ostia que en sou de garrepes….

Una cosa es controlar els equipaments i re equipaments i l’altra es passar-se de ronyós.

AU ANEU.HI QUE  A MONTSERRAT HI FALTA GENT!!!!!

 RESSENYA

 PRIMER LLARG

 LO CRIO APUNT 

 ARA JA TE LA FOTO ARA JA CALLARA

 UN LLARG CURIOS 

 ES EL LLARG DE LA VIA

 TERCER LLARG.....

 FOTO MARXEMQUEFACALOR


LO XIST


2 comentaris:

Csar Fdez ha dit...

No sé pas com t'ajuntes amb aquesta panda de delinqüents

pepet ha dit...

Com que me deixes tirat et fico les banyes