dimecres, 20 de setembre del 2017

Migraña Profunda, 6c, 160 mts, Roca dels Arcs

Farà un parell d'anys, que amb Nico, fent la Tierra de Nadie o el Somni de Quimfer, no recordo, ens miràvem el quart llarg d'aquesta via, i des de llavors que sempre m'ha voltat pel cap posar-m'hi.

Ja hi entrem convençuts que a Vilanova això d'encadenar 6c's ens va una mica gran. I com algú,  no diré qui, s'ha deixat la corda, els vols amb una sols de 8mm no molen gaire. Tots els llargs són collonuts, tret del darrer. La roca excepcional, típica del lloc. Surt Roger al primer, amb un MP marcat a inici de la via. Al tercer comencen a posar-s'hi les coses fines, un 6a d'escalar. Al 4at ja veiem el percal. Inici potent i que no donarà treva durant uns 15 mts. Els cantos hi són, però les pil·les s'acaben i hauré de fer 3 o 4  parades tècniques de recàrrega.  L'inici del 4at és un 6a/A0 que m'emperro en fer en lliure i acabo posant el peuet a la role. Deu ser una arrencada de 6b+. I ja fàcil fins al cim.

Sobre el grau obligat, Pepe el Chino, que ens el trobem fent la birra a Camarasa, ens aclareix algunes coses amb el seu coneixement enciclopèdic. Resulta que en el reequipament es van saltar alguns spits del 4at llarg, de manera que el V+/Ae inicial ara és més obligat. Alguns llocs diuen 6a obligat. Tot són percepcions, però em sembla que si vols pujar-te per aquest llarg, portar bé el 6b serà quasi necessari. O això o tirar de streps i endròmines variades.

En resum, una gran via i una gran companyia.

Material: 15 cintes, streps opcionals. Dos cordes primes o una gorda. Anar amb una prima fa cague.

Bona ressenya

Roger al L1


L3

L4

R3

L4

L5

Fotocim

Lo Xist

Un gran insult:

"Hijo de cuatrocientos setenta sistemas solares repletos de putas, hasta en los anillos de los planetas y los roces de los soles"