dimarts, 24 d’octubre del 2017

OLGA FRONTERA V+ 155m si fa o no fa-PIC DE CASTELLAS-TALOS


Feia 155 mesos no que feia aquesta via , i pot ser ja l’avia fet ja unes 155 vegades.

Mira que al blog falten poquetes vies del Talos pot ser hi ha unes 155 entrades i la que resulta que deu ser la mes coneguda no hi era.

El cas es que jo hi vai anar sol a fotre el nas per que algú s’ha fotut a obrir entre la Olga Frontera i la  Raja Crakc i no se per que tinc la sensació que m’han parabolat la placa clau del primer llarg i lo segon llarg , i també envaeix lo segon de la Super Poll , no estic ben segur del que dic però del que si estic segur es que hi aniré i si les coses son com penso ho petaré tot.

Trobo que anar a obrir sense mirar el que hi ha ni respectar la feina dels altres no te nom ,s’ha de saber que existeixen vies des equipades el que no vol dir en cap moment que la via no existeixi , serà per manca d’informació d’aquest lloc????.

Bueno al tall , el cas es que mentre rondava per allí apareixen lo Roger i lo Pepe i ves per ho resulta que van a la OLGA FRONTERA  i es llavors que me’n adono que si sumes l’edat de tots tres fan 155 anys clavats , a mes es el dia que lo Mariano decidirà si ens vol apretar amb el famós article 155 , resulta que al sex xop de la vora de casa l’article 155 es un bon tros de cigala vibradora de làtex , no se si son coincidències o a lo millor els que van redactar la CONSTITUSION també anaven al mateix sex xop.

Aquesta via la vam començar a obrir amb lo PINTO , en acavar d'obrir el sòcol i al arribar a la placa estrella de la via se’ns va fotre a ploure i vam retirar , hi vam tornar al cap de 15 dies i en plantar-nos sota la placa ens en adonem que ens l’havien pispat....¡¡recoi!! , no van ser textualment les paraules pero ho contarem així que queda mes fi.

Es justament per això que es va obrir el sistema d’agulles arropenjades  de l’esquerra el que es la SORDENES MON GUEF dedicada al sinyor ESCUER.

Enfilem aquesta coneguda via i he de reconèixer que ara esta molt sanejada , amb lo pinto li vam fer una de les primeres repeticions i hi avia trams terrorífics per la quantitat de neveres i rentadores a punt de caure.

També dir que avui dia esta pràcticament equipada i jo la recordava pràcticament des equipada.

No m’estendré massa que la xarxa en va plena , sols dir que es una via per gaudir sense massa estres amb alguns trams de les típiques plaques orgàstiques de la zona.

No te 155 metres per segur que s’ha fet mes de 155 vegades.

AU 155 ABRAÇADES A TOTS 155 I TOTES 155.


 RESSENYA MANGADA AL INTERNET

 PRIMERS METRES AMB LA PRIMERA BORIA DEL ANY
QUE NE'S DE BONICA LA BORIA!!

 EL PARELL DE DOS...BONA GENT!!

 LO SEGON ROCA DE LUXE

 LO ROGER SOBRATADET AL V+

 VERTICALITAT AMB BONA GANDA

 AUQUET AL SEU TEMPS FEIA TERROR!!!

 BONA ROCA I BONS COMPANYS

 LO RADER O DARRER QUE DIUEN ELS FORASTERS

 TALOSSOS AL TALOS

LA VERITAT FETA XIST

2 comentaris:

LO SERGI ha dit...

PUES ESTAMOS APAÑAOS, QUE PASA? QUE ACABARA LA COSA COM A MONTSERRAT? QUE CADA 50 CM HI POSAREM UNA VIA PER PODER FER LA PARTIDETA MENTRES ESTEM A LA REUNIÓ?.
POS QUE US QUEDI CLAR, LES VIES EN LES QUE HI HE PARTICIPAT JO, HI PENSO TREURE TOTS ELS PARABOLTS QUE PUGA, PUJARA EL GRAU I BAIXARA EL NOMBRE DE GENT QUE S,HI PODRA ENFILAR, A LO MILLOR JO I TOT, I SI HI HA ALGUNA VIA QUE S,ATREVEIXI A CREUAR-NI ALGUNA DE LES ESMENTADES HI HAURA PROBLEMES.
M'HAN DIT QUE EL ULTIM LLARG DE LA "NIK" ES PER ON PASA LA "PIT DE POLLASTRE". SI ES AIXI, DEMANO DISCULPES ALS APERTURISTES I EN PIC PUGA ANIRE A DESMONTAR-LA I SI ES POT SORTIR PER UN ALTRE LLOC AIXI HO FARE, SI NO, AQUI S,ACABARA LA "NIK".
GRACIES A TOT-HOM .

pepet ha dit...

He trobat una ressenya de la pit de pollastre i aixi es, el ultim de la nik es comu amb aquesta i el primer (com ja vai avisar als aperturistes) es el que ara xafa la pal de la w.