diumenge, 6 de maig del 2018

LLEIDA V+/A0 200m.-ROCA DELS ARCS-VILANOVA DE MEIA


Hola de nou canalla….

Avui com que la meua espatlla encara renqueja una mica decidim continuar amb les clàssiques per tal de no apurar la maquina.

Anirem a la Roca dels Arcs a fer la LLEIDA , cada cop que i torno últimament , agraeixo als deus , no se a quins per que aquet tema no el toco massa be , però els hi ho agraeixo molt això de que aquesta paret haigi passat de moda i la poguem trobar en aquest estat de solitud tant plaent , no com MONTREBEI que últimament sembla que hi regalin joies , tot hom fa cap allí es beu que ara muda molt això d’ascalar a la paret de Catalunya i la veritat es que ara ja no dona bo d’anar-hi sembla ben be la platja de Cambrils  a l’Agost.

Això de les modes es ben curiós , de cop un lloc es peta i sembla que no hi puguin haver altres llocs ,però de sobte la gent se’n oblida i ja no hi tornen…..curiós no?, be però ben mirat això es collonut per que sols cal portar la contraria i anar allà on el ramat no hi va per trobar llocs amb la pau desitjada quant vas al camp.

Be aneu allà on vos roti però crec que s’hauria de mirar de no anar tots en muntera i mirar d’escampar-nos una mica mes que lo territori es gran i lo medi segur que ens ho agrairia.

Au jo vos he escalfat prou la closca i ara farem cinc cèntims de la via.

Es una via molt repetida , la quantitat de magnesi així ho confirma, i no es d’estranyar perquè es prou divertida.

En algun punt , sobre tot el primer llarg, ja esta un pel polideta però sense arribar als nivells de les clàssiques de Terradets.

Semi equipada amb pitons i bolts I de fàcil complement amb trastets.

Lo grau de la ressenya lliga mes amb els graus vells de la zona , si porteu al cap els graus actuals  algun pas us semblarà picantet i pot ser hi trobareu a faltar algun que altre plus.

A destacar lo tercer i lo quart per bonics , via verticalota amb bon canto en general.

Al primer desplom V+/6a  i falta lo clau d’arrencada del pas però es pot ficar un amic a caldo just alt mateix canto del sostret i si en voleu dos també , pel xapatge del primer bolt si sou de mida Iberica una tramposa us endolcirà la feina…xapatge llarg i a sobre la xapa rodola.

El segon desplom 6b/6b+ es de piles i les preses comencen a notar ja el pas de gent , tenen un tacte una mica relliscós i amb la quantitat de magnesi que tenen el tacte aspre típic de la zona ha des aparegut.

UNA BONICA I BONA CLASICA SEMI EQUIPADA IDEAL PER AGAFAR RODATGE EN VIA A EQUIPAR

BONA RESSEENYA MANGADA I TUNEJADA AL BLOG KUTRESCALADORS
PRIMER LLARG

 ARRENCADA DEL SEGON V??
 BONIC LLARG
SOSTRET DEL TERCER

 UN BON LLARG
 LO TRAM DE 6B DE PILES
 MAGNIFIC DIEDRE 
 FOTOCIM

LO XIST